Værs’go: En mental kraverusker … fra verdens mest connectede mand

Vi forsømmer dét, der er godt for alle, og søger mod det lette og bekvemme. Men convenience er fraværet af egne valg. GroupM indledte sin store NextM konference med en mental krave-rusker. De godt 1000 deltagere, hvilket er overbooket, ved GroupM’s to-dages konference, NextM i Københavns Nordhavn, blev mødt med en overraskelse; en hippie som hovedtaler. Ikke en hippie i 1969-forstand, som stod og prædikede kærlighed og fred, men en moderne én – én, der om nogen kender big data, fordi han karakteriserer sig selv som the most connected human in the world – og én som viser en vej mod en højere forståelse og indsigt. Vel at mærke indsigt i os selv, til glæde for os alle, frem for en indsigt, som tech-giganter som Apple og Facebook kan profitere af. March 3, 2016.