Verdens mest opkoblede mand i Danmark

Langt de fleste af os måler os selv på den eller anden måde i løbet af en dag - om det så er en løbetur, en tur på badevægten eller noget helt tredje. Men for nogle er det ikke nok med lidt tilfældig data hist og her - de sætter selvmålingen i system og bruger det i høj grad til at justere deres måde at leve på. Og ingen gør det mere end amerikaneren Chris Dancy, der er kendt som den mest opkoblede mand på jorden. Lige nu har jeg udstyr på der blandt andet måler min bevægelse, min hjerterytme, mit åndedræt og min søvn , siger Chris Dancy, der i øjeblikket er i Danmark for at deltage på techmessen NextM, til TV 2 NewScience. Derudover bærer jeg en gadget, der konstant optager lyd, og samtidig har jeg et kamera fastgjort på min jakke, som tager et billede hvert halve minut, og på den måde dokumenterer alt hvad der sker. March 2, 2016.